12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Draaifauteuil Richelle: de blikvanger in de living!

Draaifauteuil Richelle is een blikvanger in de woonkamer. Deze stoel is comfortabel en elegant voor in het interieur. Richelle wordt bekleed in drie verschillende kleuren, wat de fauteuil een mooi effect geeft. De kleuren waarin de fauteuil leverbaar is, zijn white, jade en sand. Daardoor past deze draaifauteuil in een heleboel verschillende interieurstijlen. Hiermee is Richelle dan ook een echte upgrade voor in elke woonkamer!

Richelle is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk heeft veel eyecatchers van meubels. Wie van een interieur vol pure luxe, elegantie en glamour houdt, kan zich zeker uitleven met het grote assortiment van Richmond Interiors. Banken en stoelen in velvet, tafels en kasten die dienen als eyecatcher, Richmond Interiors heeft het allemaal.

Ben je fan van Richelle? Of ben je benieuwd of deze fauteuil net zo leuk is in het echt? Of wil je Richelle vergelijken met onze andere draaifauteuils? Kom dan langs bij ons in de showroom! Hier kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

646,-
ARTIKELNR.: 9074987

Als afgebeeld:

Draaifauteuil Richelle
materiaal: Velvet Jenova
kleur: Jade
afmetingen (hxbxd): 81 x 70 x 84 cm
zithoogte: 45 cm
zitdiepte: 50 cm
uitvoering: S5128

€ 646,-

Merk: Richmond Interiors

Opties:
Draaifauteuil Richelle is verkrijgbaar in 3 velvet-kleuren