Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Carolina bank staat overal goed

De Carolina bank van het kwalitatief hoogwaardige meubelmerk IN.HOUSE is een zeer comfortabele bank met een moderne look, die moeiteloos past in diverse woonstijlen. Het model biedt talrijke uitvoeringen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Goed, beter en best zitcomfort

De Carolina bank biedt een onovertroffen zitcomfort, dat in 3 verschillende niveaus verkrijgbaar is. Alle drie zijn uitgevoerd met een stalen nosagvering, waarbij het eerste niveau bovendien is voorzien van een zitkussen uit hoogwaardig koudschuim. Het tweede niveau zitcomfort heeft bovenop ditzelfde zitkussen een extra toplaag van Memory Foam, een traagschuim dat zich geheel naar het lichaam vormt. Het derde niveau heeft naast de stalen nosagvering een zitkussen, bestaat uit een stalen boxspring-vering en een afdeklaag van Memory Foam. Heerlijk zitcomfort in de overtreffende trap, dus.

Carolina bank laat je eindeloos variëren

Net als alle meubels uit het programma van IN.HOUSE kan ook de Carolina, met een eindeloze keuze aan stof- en ledersoorten, volledig naar eigen wens worden samengesteld. Bovendien kan de bank worden uitgevoerd met een Engelse stiknaad of een gewone stiknaad en is er keuze uit twee poothoogtes van 13 of 15 centimeter. Ook het materiaal en de kleur van de poten van deze moderne en strakke bank zijn vanzelfsprekend naar eigen smaak te bepalen.

Stel je eigen Carolina samen

De Carolina bank is leverbaar als standaard 2-zits, 2,5-zits of 3-zitsbank. Maar hij kan ook met diverse losse elementen tot hoekbank worden samengesteld. Zo zijn er een 2- of 3-zitselement met arm, een 1,5- en 2,5-zitselement met of zonder arm, een longchair, een hoekelement en een hoek met eiland. Om je woonkamer helemaal af te maken, is de Carolina ook als fauteuil, loveseat of losse hocker verkrijgbaar.

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind je het moeilijk te bepalen, welke variant van de Carolina bank het beste in jouw interieur past? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt je graag met handige woontips en ideeën. Dit doet zij exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel. Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa.

Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak
carolina bank

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je geen enkele woontrend, tip of actie meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, inspiratie en nieuwtjes!