12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Buffetkast Oxford: een natuurlijke sfeer in huis!

Buffetkast Oxford brengt niet alleen sfeer in huis, maar is ook nog eens ideaal voor als je al je spullen wilt opbergen. Met de verschillende lades, deuren en nissen is hier genoeg ruimte voor. Bovendien zorgen de glazen deuren in de buffetkast dat je jouw spullen toch nog kan laten zien.

De buffetkast is onderdeel van woonprogramma Oxford. Deze collectie heeft een doordacht design met een natuurlijke uitstraling en een robuust karakter. De buffetkast en de andere meubels uit deze collectie zijn bovendien gemaakt van hout met een doorleefd uiterlijk. Hierdoor krijgen de meubels een authentieke uitstraling. Het hout is daarnaast afgewerkt in de kleur Choco. Dit is een diepe warme kleur die goed matcht met de zwart metalen accenten.

Benieuwd hoe de buffetkast past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met alle vragen over de buffetkast . Ook kun je hier het gehele woonprogramma bekijken. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

1.999,-
ARTIKELNR.: 9048307

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Buffetkast Oxford
materiaal: Vintage wild naturel eikenfineer
afmeting (hxbxd): 210x140x45cm
uitvoering: 40993BRL

€ 1999,-

Merk: Henders & Hazel

Opties:
voor buffetkast Oxford zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
buffetkast
bijzettafel
roomdivider
salontafel
uitschuiftafel
lowboard
bartafel
bergkast
highboard
dressoir