Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Bottle Stool: net als wijn!

Bottle Stool, ontworpen door Kranen/Gille was eigenlijk al bij de introductie een classic. Dit tafeltje van Pode is een wijnfleshouder, krukje, kaasplateau en bovenal een tafeltje dat elke blik naar zich toetrekt. De Bottle Stool is handig en mobiel, doordat de ‘ring’ die de wijnfles vasthoudt, ook dienstdoet als handgreep. Het aantal functies dat Jos Kranen en Johannes Gille in één ontwerp hebben weten te vangen, is indrukwekkend.

Kranen/Gille: ‘Bij de Bottle Stool hebben we het blad een stukje verlengd, zodat een fles wijn met zijn ziel precies rust op de punt van het onderstel.’

De Bottle Stool is leverbaar in vijf kleuren. Het fraaie eikenhout is semitransparant gebeitst, zodat de nerf en de textuur van het hout prachtig zichtbaar blijven. Daardoor wordt het een duurzaam ontwerp, wars van trends, dat met de jaren alleen maar beter wordt, net als de wijn die je erin zet.

Wil je weten hoe dit bijzettafeltje het best past bij jou in huis? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van Pode kom dan langs bij ons in de showroom. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

299,-
ARTIKELNR.: 9016041

Als afgebeeld:

Bottle stool bijzettafel
materiaal: eikenhout
kleur: White
afmeting (hxbxd): 45x39x42cm
uitvoering: 638-900

€299,-

Merk: Pode

Opties:
Bottle Stool is verkrijgbaar in 5 kleuren