Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10592 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Boekenstandaard Head: zo goed stonden je boeken nog nooit!

Boekenstandaard Head is wel een hele opvallende boekenstandaard. Spierwit en in de vorm van een hoofd. Dit is een echte eyecatcher van het merk Urban Nature Culture.

Volgens het merk wordt onze wereld steeds meer digitaal. Maar ook jij als individu wordt steeds meer digitaal. Mensen verschuilen zich achter hun online gezicht, maar in het ‘echte’ leven zijn ze steeds minder zichtbaar. Met deze boekenstandaard nodigt Urban Nature Culture iedereen uit om zijn apparaten uit te zetten, hun online masker af te doen en weer in het ‘echte’ leven stappen. Head, gemaakt van keramiek, verwelkomt je en zorgt ervoor dat je een wereld van boeken induikt. Een wereld met je eigen fantasie.

Wil je weten hoe Head het best in jouw kast past? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je deze boekenstandaard in het echt zien en zie je meteen of het wel of niet past bij jou. Bovendien ontdek je ook al onze andere meubels en woonaccessoires. Daarnaast kan je in de showroom ook nog inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

19,95
ARTIKELNR.: 9034536

Als afgebeeld

Boekenstandaard Head
materiaal: keramiek
kleur: wit
afmeting (hxbxd): 20x12x12cm

€ 19,95

Merk: Urban Nature Culture

Opties
voor de boekenstandaard head zijn er geen andere opties beschikbaar