fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Boekenkast Tokyo: plek voor al je boeken en accessoires!

Boekenkast Tokyo brengt niet alleen sfeer in huis, maar is ook nog eens ideaal voor als je al je spullen wilt opbergen. De planken bieden genoeg ruimte voor al je boeken en mooie woonaccessoires!

De boekenkast is onderdeel van het woonprogramma Tokyo. Dit is een industriële collectie die tegelijkertijd ook veel warmte uitstraalt. Alle meubels in deze collectie zijn gemaakt van massief Kikarhout met Kikarfineer. Bovendien valt de fraaie nerfstructuur hiervan meteen op. Tokyo is is perfect voor de liefhebbers van strak design en stijlvol industrieel.

Een voordeel van een woonprogramma is dat je jouw interieur af kunt stijlen. Doordat de meubels in een zelfde stijl zijn gemaakt, creëer je eenheid en rust in je interieur.

Benieuwd hoe de boekenkast bij jou in huis staat of wil je graag alle andere meubels bewonderen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vindt je het gehele woonprogramma Tokyo, maar ook nog vele andere meubels. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

749,-
ARTIKELNR.: 9048326

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Boekenkast Tokyo
materiaal: Kikarhout, metaal
afmeting (hxbxd): 190x70x35cm
uitvoering: 42350KLA

€ 749,-

Merk: Henders & Hazel

Opties:
voor boekenkast Tokyo zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
eetkamertafel (verschillende maten)
bijzettafel
laptoptafel
bartafel (verschillende maten)
highboard
lowboard (verschillende maten)
dressoir (verschillende maten)
bergkast
salontafel
vitrinekast