12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Boekenkast Oakura: basic chique!

Boekenkast Oakura is een smalle boekenkast gemaakt van zwart eiken fineer. Basic met een stoere, chique touch. Daarnaast heeft deze kast open vakken waar je jouw favoriete woonaccessoires kunt laten zien. Maar ook de twee dichte deuren onderaan zijn ideaal.

Wist je dat je van deze boekenkast ook een TV kast kunt maken? Door twee boekenkasten te combineren met een TV dressoir en top connection.

Oakura is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk heeft veel eyecatchers van meubels. Wie van een interieur vol pure luxe, elegantie en glamour houdt, kan zich zeker uitleven met het grote assortiment van Richmond Interiors. Banken en stoelen in velvet, tafels en kasten die dienen als eyecatcher, Richmond Interiors heeft het allemaal.

Ben je benieuwd naar boekenkast Oakura? En wil je weten hoe deze kast het best past bij jou in huis of wil je de kast eerst vergelijken met onze andere boekenkasten? Kom dan langs bij ons in de winkel. Mocht je dan nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

1.462,-
ARTIKELNR.: 9074969

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Boekenkast Oakura
materiaal: oak veneer
kleur: Zwart
afmetingen (hxbxd): 220 x 80 x 40 cm
uitvoering: 6516 – finishing non-antiek

€ 1462,-

Merk: Richmond Interiors

Opties:
Boekenkast Oakura heeft verder geen opties

Ook leverbaar:
Top connection
Salontafel
Dressoir
Eettafels
Wandtafel
Buffetkast
Hoektafel
Pilaar