Menu

Gratis onafhankelijk woonadvies en tips van interieurarchitect Lisa.

Gratis onafhankelijk woonadvies en tips van interieurarchitect Lisa.

Interieurarchitect Lisa
Interieurarchitect Lisa

Exclusief voor alle klanten van De Ruijtermeubel: gratis onafhankelijk woonadvies en tips van interieurarchitect Lisa.

Ondanks onze uitgebreide collecties en mooie meubelpresentaties is het voor klanten soms lastig te bepalen, wat het beste bij hen past. De juiste stijl of indeling te kiezen, om van hun prachtige nieuwe of bestaande huis ook daadwerkelijk een fijn thuis te maken.

Professioneel interieuradvies op maat
Die klanten helpen wij graag een handje met gratis interieuradvies op maat van onafhankelijk interieurarchitect Lisa Voet. Of het nu gaat om het vinden van de ideale indeling van de woonruimte of de keuze van afmeting, kleur, materiaal of stijl van nieuwe meubels. Met haar frisse kijk en ruime ervaring op het gebied van uiteenlopende woonstijlen en interieurs, is Lisa in staat altijd het beste in elk formaat woning naar boven te halen. In een uur tijd luistert zij naar de wensen, inventariseert de eventueel meegebrachte plattegronden, afmetingen en functionaliteit van de betreffende woonruimte en bepaalt vervolgens samen met de klant het interieur, dat het beste aansluit bij de leefstijl en smaak.

Ook behoefte aan professioneel advies en tips van interieurarchitect Lisa? Bel naar 023-548 10 00 en reserveer geheel vrijblijvend een uurtje voor al uw interieur- en meubelvragen. Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lisa

Maak nu online een afspraak