.

Leestijd: 2 minuten

Wooninspiratie

Lisa Voet

Lisa is interieurarchitect. Haar doel is om bewoners met hun woning te verbinden. Iedere woning is namelijk anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur.

De industriële woonstijl is een grote trend. Ze kenmerkt zich door het zichtbaar te maken van de basis, het rauwe van een woning. Denk hierbij aan bakstenen muren en ruw beton. Lege fabriekspanden, grote open ruimtes met hoge plafonds, oude schoolgebouwen en woningen, die zelf ontworpen zijn en waarbij alle constructies zichtbaar zijn. Dat zijn typische industriële woningen. Lees hier alles over modern industrieel. 

Mede door de krachtige kenmerkende materialen, is deze stijl prima aan te passen naar ieders wens en interieur. Zo kan je ervoor kiezen om voor oude vintage meubels te gaan, maar de industriële stijl is ook perfect te combineren met moderne meubels.

Denk niet alleen aan meubels, maar kijk ook eens naar die witte muur. Met een mooi realistisch behang, krijgt jouw muur in no-time de uitstraling van een betonnen muur. Liever geen behang? Tegenwoordig zijn er stukadoors die een (verroeste) stalen of betonnen muur prachtig kunnen nabootsen. Zo krijg je jouw modern industrieel muur perfect.

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862