Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Binnenhuisarchitect Lisa helpt je naar een echt thuis

Interieuradvies van een binnenhuisarchitect kan je vaak net even dat laatste stukje op weg helpen het kiezen van de woonstijl of indeling, die het beste bij jouw smaak past. Die sfeer, combinatie of indeling te kiezen, die van je huis echt een thuis maakt. Want in onze ruim 12.000 vierkante meter showroom aan meubels van uiteenlopende woonmerken en stijlen is het soms misschien lastig te bepalen, wat nou echt je voorkeur heeft.

Gratis advies voor klanten van De Ruijtermeubel

Professioneel binnenhuisarchitect Lisa geeft dat interieuradvies, gratis en exclusief voor alle klanten van De Ruijtermeubel. Met haar ruime ervaring en frisse kijk op alle denkbare woonstijlen en interieurs, kan zij het beste uit elk type en formaat woning naar boven halen. Lisa helpt met tips en advies op maat. Of dat nu gaat om de keuze voor materialen of kleurcombinaties, de stijl van de nieuwe meubelen of de meest praktische indeling van je woonruimte. Tijdens zo’n adviesuurtje luistert Lisa naar je woonwensen, stelt vragen en inventariseert de functie, afmetingen en eventueel meegebrachte plattegronden. Vervolgens doet zij een aanbeveling over, welk interieur optimaal aansluit bij jouw leefstijl en wensen.

INTERIEURARCHITECT LISA

Wil jij ook weleens weten, welke stijl nou echt bij je past? Of is het moeilijk de juiste indeling voor een bepaalde woonruimte te maken? Reserveer dan via onze online afspraakmodule zo’n gratis adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Lisa’s blogs boordevol inspiratie en tips

Speciaal voor De Ruijtermeubel schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol nieuws over de laatste woontrends, inspiratie en handige tips over styling. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waar je aan moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken.

Bank binnenhuisarchitect

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je de blogs met tips en ideeën van Lisa niet mislopen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!