12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bijzettafel Tuareg: mooi en uniek!

Bijzettafel Tuareg is een unieke en moderne eettafel. Het tafeltje is gemaakt van gerecycled teakhout. Bovendien is de tafel ook handgemaakt. Hierdoor is elke Tuareg bijzettafel weer net een beetje anders. Wanneer je deze tafel in huis plaatst, heb je dus eigenlijk een uniek meubelstuk.

Tuareg komt in een zetje van twee tafels. Deze zijn goed samen te plaatsen, maar kunnen ook los in de ruimte worden geplaatst. Deze bijzettafel biedt zoveel mogelijkheden, dat het altijd aan te passen is aan wat jij in jouw woning wilt.

Bovendien is deze tafel goed te combineren met onze woonaccessoires. Zo kan je je woning net wat meer aankleden. Maar ook op zichzelf zijn deze tafeltjes een echte aanwinst.

Wil je weten hoe Tuareg het best bij jou in huis past, kom dan bij ons langs in de showroom. Hier vind je een hele hoop verschillende tafels, waaronder mooie eettafels. Zo kun je de tafels vergelijken en zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor vind je altijd de kast van jouw dromen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van kleur, wonen en trends.

359,-
ARTIKELNR.: 9004521

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Bijzettafel Tuareg
materiaal: gerecycled teakhout en zwart metaal
afmetingen (hxbxd): 45xØ30cm/55xØ40cm
uitvoering: TU 660010

€ 359,-

Merk: d-Bodhi Urban

Opties:
voor de bijzettafel Tuareg zijn geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar: 
boekenrek
eettafel
dressoir