12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bijzettafel Triangel City: een opvallende vorm!

Bijzettafel Triangel City heeft een tafelblad die opvalt. Dit komt door de opvallende vorm. Het tafelblad heeft de kleur Railway Brown en staat op een zwart metalen frame dat de vorm van het blad volgt.City heeft verschillende bijzettafels die samen te combineren zijn, in plaats van een traditionele salontafel.

Daarnaast is de bijzettafel is onderdeel van woonprogramma City. Deze wooncollectie is ideaal voor degene die dol zijn op stoere loft interieurs. City geeft jouw woonkamer namelijk de rauwe, maar ook warme sfeer die bij een loft hoort. Het woonprogramma bevat verschillende tafels en kasten, waardoor je een mooi geheel kunt maken in je interieur.

Wil je weten hoe bijzettafel City het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je woonprogramma City komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

199,-
ARTIKELNR.: 9048282

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Bijzettafel Triangel City
materiaal: eiken fineer railway brown gelakt met zwart metaal
afmeting (hxbxd): 40x80x85cm
uitvoering: 40952RWB

€ 199,00

Merk: Henders & Hazel

Opties
voor de bijzettafel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
eetkamertafel
dressette
laptoptafel
salontafel
bijzettafel triangel, metaal of zwart
bijzet
wandtafel
uitschuiftafel
highboard
lowboard, verschillende maten
boekenkast
dressoir