Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Bijzettafel Threesome: gezellig met z’n drieën!

Bijzettafel Threesome is een artikel dat uit drie tafeltjes met een verschillende grootte bestaat. Samen zijn de tafels ideaal voor in elke woning.

Threesome is een sfeervolle aanwinst voor in huis. Dit komt omdat de drie losse tafels samen een geheel vormen. Ook al kan je ze los van elkaar kwijt in huis, samen zijn ze toch het mooist. De bijzettafels vormen samen een geheel en dit komt terug in de uitstraling van je woning.

De tafel Threesome heeft een frame gemaakt van metaal en een houten blad. Dit zorgt voor een mooie, rustige en strakke uitstraling.

Bovendien zijn de tafels goed te combineren. De grijszwarte kleur zorgt er al voor dat deze bijzettafels in veel interieurs een plekje kunnen vinden. Maar door hun formaat zijn ze nog handiger te plaatsen. Threesome maakt je zithoek helemaal af. Of je het nou combineert met een bankstel, of gaat voor een aantal fauteuils, met Threesome erbij zit je altijd goed. Deze bijzettafel is daarom voor iedereen geschikt.

Bijzettafel Threesome is onderdeel van het merk Bodilson. Dit merk heeft een assortiment dat altijd net even anders is dan anders. Zo hebben de meubels een stoere uitstraling met een geheel eigen gezicht en passen goed in elk interieur. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij als Selected Dealer het assortiment van dit Nederlandse merk nu ook in onze collectie hebben.

Mocht je dit mooie bijzettafeltje toch niet helemaal passend vinden bij jouw wensen en behoeften, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je veel tafels vinden, waaronder mooie bijzettafels en koffietafels. Ook voor inspiratie op het gebied van wonen, kleuren en trends, ben je hier aan het goede adres!

249,-
ARTIKELNR.: 9035431

Als afgebeeld:

Bijzettafel Threesome:
materiaal: metaal en hout
afmetingen (hxbxd): 60x50x50cm, 50x40x40cm en 40x30x30cm

€ 249,-

Merk: Bodilson

Opties
voor bijzettafel Threesome zijn er geen andere opties beschikbaar