12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bijzettafel Taj Mahal: voor liefde en diversiteit!

Bijzettafel Taj Mahal is onderdeel van het merk Bert Plantagie. Deze bijzettafel is, net als het gelijknamige, wereldberoemde monument in India, gecreëerd uit liefde, voor delen en diversiteit. De organische vorm en symmetrie zorgen ervoor dat de Tai Mahal eindeloos te combineren is. Hierdoor heb je altijd een intrigerend eindresultaat. De bijzettafel maakt je zithoek flexibel en geschikt voor allerlei vormen van samenzijn.

De bijzettafel heeft ook vele mogelijkheden in ontwerp. Zo kan het blad van de Taj Mahal in verschillende kleuren hout, keramiek of Dekton worden geleverd. Verder is de bijzettafel ook leverbaar als salontafel, welke verschillende opties heeft voor de maat. Hierdoor past de tafel altijd bij jou thuis.

Wil je weten hoe Taj Mahal het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van het merk Bert Plantagie? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de bijzettafel komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Bijzettafel Taj Mahal is in hout leverbaar vanaf € 255,-

vanaf: 255,-
ARTIKELNR.: 9057555

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Bijzettafel Taj Mahal
materiaal: hout
kleur: olie
afmeting (hxbxd): 55 x 40 x 40 cm
uitvoering: S – uitgevoerd in niet standaard lakkleur Purple red RAL 3004

€ 455,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
het blad en onderstel van bijzettafel Taj Mahal kunnen in verschillende kleuren en materialen worden geleverd.

Ook leverbaar
salontafel – verschillende maten