12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bijzettafel Himalaya: brengt sfeer in huis!

Bijzettafel Himalaya is een stoere bijzettafel voor in huis. De tafel heeft een zwart dik rond blad en mooie houten poten.  Hierdoor is het een mooie, moderne maar vooral stoere tafel voor in huis.

Het tafelblad van Himalaya is gemaakt van een mix van beton, cement, water en zand. Dit in combinatie met de krasbestendige laag zorgt ervoor dat de tafel goed beschermd is en makkelijk te onderhouden is.

Himalaya kan ook heel goed gecombineerd worden met een van onze mooie woonaccessoires. Kies een mooie vaas met bloemen die je op het tafeltje kwijt kan, of ga voor een bijzonder beeldje. Ook fotolijstjes zullen hier niet misstaan.

Benieuwd naar wat je allemaal kan combineren met Himalaya? Of heb je toch liever een andere bijzettafel? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een hele hoop bijzettafels en woonaccessoires. Maar ook kun je hier allerlei andere meubels voor in huis vinden. Zo zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

179,-
ARTIKELNR.: 9004542

Als afgebeeld

Bijzettafel Himalaya
materiaal: graniet en hout
kleur: zwart en bruin
afmeting (hxbxd): 45xØ40 cm
uitvoering: ML 470418, bijzettafel

€ 179,-

Merk: MUST Living

Opties:
voor bijzettafel Himalaya zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
eettafel