12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bijzettafel Charles: grappig voor bij de bank!

Bijzettafel Charles is een grappige tafel om te zien. Het tafeltje is onderdeel van het designmerk Moome en dat is ook te zien. Moome staat namelijk bekend om zijn speelse en bijzondere meubels. Charles lijkt een omgevallen tafeltje, maar dat is juist de grap. Charles is expres zo gemaakt en is daarmee een echte eyecatcher in huis.

Met koffietafel Charles maak je je woning compleet. De tafel is zowel elegant als functioneel. Het heeft namelijk een nis waar je tijdschriften, boeken of iets anders in kan bewaren. Hierdoor staat het meteen opgeruimd, maar geeft het ook wat sfeer. Daarnaast, en dat is misschien nog wel veel belangrijker, past de koffietafel naadloos op de banken van Moome. Hierdoor is de tafel ideaal te combineren met andere meubels en wordt de sfeer in huis nog beter.

Maar Charles is niet alleen qua uiterlijk perfect te combineren, ook qua kleur past het overal bij. Bijzettafel Charles is namelijk leverbaar in verschillende kleuren hout. Zo kun je kiezen tussen een mooie lichte naturel look, zoals op de foto, maar heb je ook de keuze uit verschillende bruine, grijze en zwarte tinten. Dit zorgt ervoor dat de tafel past bij veel verschillende soorten sferen en in veel verschillende soorten interieurs. Hierdoor vindt de tafel vast ook een plekje bij jou thuis.

Mocht je dit grappige tafeltje toch niet helemaal passend vinden bij jouw wensen en behoeften, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je veel tafels vinden, waaronder mooie bijzettafels en koffietafels. Ook voor inspiratie op het gebied van wonen, kleuren en trends, ben je hier aan het goede adres!

395,-
ARTIKELNR.: 9034404

Als afgebeeld:

Bijzettafel Charles
materiaal: eikenhout
kleur: natural
afmeting (hxbxd): 50x60x35cm
uitvoering: eikenhout in natural kleur

€395,-

Merk: Moome

Opties:
bijzettafel Charles is leverbaar in verschillende kleuren hout