Naast woonshoppen en éxtra veel interieuradvies, kan je in de Oktober Woonmaand ook bij De Ruijtermeubel terecht voor een bierproeverij. In de weekenden van oktober vind je Uiltje Brewing Company met hun lekkerste bieren bij ons in de winkel. Wil je alles over deze bieren weten, wil je het merk leren kennen of wil je een echte bierproever worden? Kom dan langs in de winkel op de volgende dagen:

  • Zondag 3 oktober vanaf 13:00
  • Zaterdag 9 oktober vanaf 13:00
  • Zondag 17 oktober vanaf 13:00
  • Zaterdag 23 oktober vanaf 13:00

Elk uur start er een nieuwe proeverij

Win een bierpakket van Uiltje Brewing Company

Maar, dat is niet alles. Naast een bierproeverij organiseert Uiltje Brewing Company ook een loterij. Jouw nieuwe aankoop kan je dan wellicht vieren met jouw gewonnen bierpakket. Hoe? Bij aankoop krijg je van onze verkopers een lootje voor de loterij van Uiltje Brewing Company. Elke week wordt er een winnaar getrokken en daar wordt contact mee opgenomen.

Wie is Uiltje Brewing Company

Uiltje Brewing Company is een Haarlemse brouwerij die ernaar streeft om het beste bier van Nederland te brouwen. De brouwerij wil het bier zo vers mogelijk houden, daarom wisselt het assortiment ook om de haverklap. Ze streven ernaar om de verbluffende kwaliteit van het bier hoog te houden. Het brouwen noemen zij een magisch proces waar elke keer weer met volle teugen van kan worden genoten. Benieuwd naar het bier en het verhaal er achter? Kom dan langs voor een bierproeverij in de winkel!