12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Etagere Luna: praktisch en mooi!

Etagere Luna is een elegante kast voor jouw interieur. Of je het nou achter jouw bank plaatst, het als roomdivider gebruikt of het prominent in de woonkamer plaatst, Luna zal altijd stralen.

De etagere is leverbaar in verschillende standaard en niet standaard lakkleuren. Hierdoor is de kast in bijna elke kleur denkbaar leverbaar. Rood, geel, blauw, groen of zwart, met Luna kan het allemaal.

De etagere is onderdeel van het merk Bert Plantagie. In de wereld van designmeubels is de Nederlandse Bert Plantagie een begrip.  De diverse banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, tafels, kasten en dressoirs uit de Plantagie collecties kenmerken zich allemaal door hun eenvoud van het ontwerp en gebruik van oorspronkelijke, natuurlijke materialen.

Wil je etagere Luna in het echt komen bewonderen of ben je benieuwd naar de andere meubels van Bert Plantagie? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers staan klaar voor al jouw vragen. Bovendien is een bezoekje aan de winkel leuk als je inspiratie op wilt doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Etagere Luna is leverbaar in eiken kleinste maat vanaf € 1145,- en in het keramiek vanaf € 2708,-

2.708,-
ARTIKELNR.: 9045027

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Etagere Luna
materiaal: keramiek
kleur: anthracite
afmeting (hxbxd): 156 x 175 x 34 cm
uitvoering: PG1 – keramiek, frame standaard BP-lakkleur, uitvoering 1005

€ 4480,-

Merk: Bert Plantagie

Opties:
de etagere is leverbaar in diverse maten, kleuren en materialen