fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bergkast Tokyo: voor een opgeruimd huis!

Bergkast Tokyo brengt niet alleen sfeer in huis, maar is ook nog eens ideaal voor als je al je spullen wilt opbergen. Met de verschillende lades, deuren en nissen is hier genoeg ruimte voor.

De bergkast is onderdeel van het woonprogramma Tokyo. Dit is een industriële collectie die tegelijkertijd ook veel warmte uitstraalt. Alle meubels in deze collectie zijn gemaakt van massief Kikarhout met Kikarfineer. Bovendien valt de fraaie nerfstructuur hiervan meteen op. Tokyo is is perfect voor de liefhebbers van strak design en stijlvol industrieel.

Een voordeel van een woonprogramma is dat je jouw interieur af kunt stijlen. Doordat de meubels in een zelfde stijl zijn gemaakt, creëer je eenheid en rust in je interieur.

Benieuwd hoe de bergkast bij jou in huis staat of wil je graag alle andere meubels bewonderen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vindt je het gehele woonprogramma Tokyo, maar ook nog vele andere meubels. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

1.399,-
ARTIKELNR.: 9048325

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Bergkast Tokyo
materiaal: Kikarhout, metaal
afmeting (hxbxd): 190x100x42cm
uitvoering: 42349KLA

€ 1399,-

Merk: Henders & Hazel

Opties:
voor bergkast Tokyo zijn er geen andere opties

Ook leverbaar:
laptoptafel
bijzettafel
dressoir (verschillende maten)
eettafel (verschillende maten)
bartafel (verschillende maten)
lowboard (verschillende maten)
boekenkast
highboard
salontafel
vitrinekast