Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

The Wine Taster.

Louis-Philippe plaatste voorzichtig en precies de punt van de kurkentrekker in het midden op de kurk van een fles Cabernet Sauvignon uit 1990, ook al lieten de emoties zijn handen beven. Hij verwijderde langzaam de kurk. De kenmerkende plop van het ontkurken weerkaatste tegen de muur van de wijnkelder en terwijl hij er aan rook verscheen er een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij schonk langzaam en precies de wijn in het opgepoetste glas om zo nog beter van de kersenrode wijn, met zijn heerlijke smaak, te gaan genieten.

Hij hield het glas onder zijn neus, sloot zijn ogen en rook de explosieve geuren van chocolade, truffels, hout en leer die allen zeer elegant, expressief en ongelofelijk zuiver waren. Hij bracht de verrukkelijke drank naar zijn lippen, nipte eraan en zag toen dat hij was vergeten het glas eerst schoon te maken.
Er zaten nog sporen op het glas van de vaatwasser die een lichte nasmaak van zeep met een aroma van deodorant gaven, perfect in harmonie!

Te bezichtigen in onze showroom.

Guillermo Forchino, een Argentijnse kunstenaar van kunstbeelden die op cartoonneske en humoristische wijze persoonlijkheden, karakters, beroepen uitbeeldt. Denk hierbij aan tandarts, dokter, rechter, kok of advocaat. De handgemaakte sculpturen van Forchino worden in gelimiteerde en genummerde exemplaren uitgebracht.


Lees verder…

100,-
ARTIKELNR.: KA5487W

Als afgebeeld:

The Wine Taster small sculptuur
afmeting (hxbxd): 24x9x9cm
materiaal: polyresin, handbeschilderd

Ook leverbaar of te bestellen:
The Putter
The Big Boss
The Buggy Buddies
The Motor Biker
My First Love
The Judge
The Pilot
The Photographer
The Computer Expert
The Wine Taster
The Lawyer
Lady Lawyer
The Doctor
Madam Doctor
The Baker
The Cook
The Supervisor
The Retiree
The Businessman
Lady Dentist
The Dentist
The Masterchef
The Firefighter
The Bigg Boss
The Accountant
The Hairdresser
The Waiter