Menu

Beeld the Business Trip

Terug

Beeld the Business Trip

De Business Trip; Deze vrouw maakt het!

Miss Belkys tikte met één vinger op haar toetsenbord, ze snapte niets van computers, sprak geen andere talen en als toppunt had ze ook een hekel aan de boekhouding en aan zakelijke bijeenkomsten, maar ondanks dat stond ze op de lijst van best opgeleide kandidaten in de stad wat ze zonder al te veel moeite had verkregen.

Ondanks deze kleine ongemakken kreeg ze, de begeerde positie van persoonlijke secretaresse op de dag van haar interview met de president, de heer Raúl López Monti. Zoals altijd waren er jaloerse mensen die zeiden dat het kwam door haar lage decolleté en strak zittende korte rokjes. Belky zelf was er van overtuigd dat ze het had verdiend dankzij haar intensieve marketing cursus die ze schriftelijk had gevolgd aan het Middel Institute in Tijuana.

De volgende dag vertokken zij met gehaaste spoed voor een “business trip” naar Paradise Beach, waar ze eerst voor een week maar uiteindelijk een maand zijn gebleven.Terug op kantoor vroeg de nieuwe secretaresse gelijk om opslag wat natuurlijk werd goedgekeurd. Overigens, haar baas verkondigde dat ze een uitstekende assistente was ondanks dat ze niets had opgeschreven omdat ze alle dossiers was vergeten mee te nemen van kantoor.

Guillermo Forchino, een Argentijnse kunstenaar van kunstbeelden die op cartoonneske en humoristische wijze persoonlijkheden, karakters, beroepen uitbeeldt. Denk hierbij aan tandarts, dokter, rechter, kok of advocaat. De handgemaakte sculpturen van Forchino worden in gelimiteerde en genummerde exemplaren uitgebracht.

Lees verder…

Niet op voorraad, wel te bestellen.

249,-

Artikelnr.: KA5588V

Als afgebeeld:

The Business Trip sculptuur
afmeting (hxbxd): 34x15x15cm
materiaal: polyresin - handbeschilderd

Ook leverbaar of te bestellen:
The Putter
The Big Boss
The Buggie Buddies
The Teacher
The Motor Biker
My First Love
Shelby Cobra 427 SIC
The Business Trip
65 Ford Mustang Convertible
The Fabelous Fifties
The Fireball
The Dutchess
Tour of Duty
The Bohemian
My New Fiancée
Just Married
The Champion
The Fire Engine
The Gentleman