Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Het racemonster The Silver Arrow.

Raul Mayo was altijd al gefascineerd door auto’s, als kind verzamelde hij alle miniatuur autootjes die hij maar kon vinden. Zijn mooiste herinnering was van een kleine auto in het metallic zilver die hij “Silver Arrow” noemde. Als hij hem had opgewonden schoot hij naar voren maar helaas is hij hem kwijt geraakt tijdens één van zijn vele verhuizingen.

Toen hij als tiener en later als volwassen man ging werken in diverse autobedrijven was zijn enige doel om steeds luxere auto’s te gaan verkopen. De zaken gingen zo goed dat hij in staat was om in de loop der jaren een aantal exclusieve auto’s, waar hij als kind van droomde, op te kopen op veilingen. Maar hij mist er nog altijd één. Die ene die hij nooit zal kunnen vinden, de meest mooie en bijzondere van allemaal, “The Silver Arrow”.

Te bezichtigen in onze showroom

Guillermo Forchino, een Argentijnse kunstenaar van kunstbeelden die op cartoonneske en humoristische wijze persoonlijkheden, karakters, beroepen uitbeeldt. Denk hierbij aan tandarts, dokter, rechter, kok of advocaat. De handgemaakte sculpturen van Forchino worden in gelimiteerde en genummerde exemplaren uitgebracht.

289,-
ARTIKELNR.: KA5588Y

Als afgebeeld:

Shelby Cobra 427 silver sculptuur
afmeting (hxbxd): 32x19,5x11,5cm
materiaal: polyresin - handbeschilderd

Ook leverbaar of te bestellen:
The Putter
The Big Boss
The Buggie Buddies
The Teatcher
The Motor Biker
My first Love
Shelby Cobra 427 SIC
The Business Trip
65 Ford Mustang Convertible
The Fabelous Fifties
The Fireball
The Dutchess
Tour of Duty
The Bohemian
My New Fiancée
Just Married
The Champion
The Fire Engine
The Gentleman