Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Het Race Monster de Shelby Cobra 427.

Het is ongelofelijk! De interesse die ik oproep bij vrouwen. Het is verbazingwekkend hoe zeer zij zich aangetrokken voelen tot mijn bewonderenswaardige lichaamsbouw.
En dat allemaal dankzij mijn bekoorlijke “looks”, mijn verrukkelijke lach en mijn sexy Romeinse profiel.

Ik ben zelfs genoodzaakt mijzelf te verstoppen achter een spiegelende zonnebril om zo incognito te blijven. Jaloerse mensen maken mij alleen maar aan het lachen, ze zeggen dat vrouwen niet in mij geïnteresseerd zijn, maar dat… dat is wat jaloerse mensen denken.

Te bezichtigen in onze showroom

Guillermo Forchino

, een Argentijnse kunstenaar van kunstbeelden die op cartoonneske en humoristische wijze persoonlijkheden, karakters, beroepen uitbeeldt. Denk hierbij aan tandarts, dokter, rechter, kok of advocaat. De handgemaakte sculpturen van Forchino worden in gelimiteerde en genummerde exemplaren uitgebracht.

249,-
ARTIKELNR.: KA5588Z

Als afgebeeld:

Shelby Cobra 427 blue sculptuur
afmeting (hxbxd): 11,5x19,5x32cm
materiaal: polyresin - handbeschilderd

Ook leverbaar of te bestellen:
The Putter
The Big Boss
The Buggie Buddies
The Teatcher
The Motor Biker
My first Love
Shelby Cobra 427 SIC
The Business Trip
65 Ford Mustang Convertible
The Fabelous Fifties
The Fireball
The Dutchess
Tour of Duty
The Bohemian
My New Fiancée
Just Married
The Champion
The Fire Engine
The Gentleman