Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

My First Love; Deze auto was liefde op het eerste gezicht!

My First Love is een uniek beeld van Guillermo Forchino, een Argentijnse kunstenaar van kunstbeelden die op cartooneske en humoristische wijze persoonlijkheden, karakters, beroepen uitbeeldt. Uit deze serie zijn er bijvoorbeeld een raceauto’s, een motor en een golfkarretje en nog veel meer. Deze handgemaakte sculpturen uit de serie The Vehicles van Forchino worden in gelimiteerde en genummerde exemplaren uitgebracht. Bij elk sculptuur hoort een uniek verhaal.

De kleine beauty is en zal altijd mijn favoriete auto zijn. Het enige probleem is dat wanneer de hele familie gaat winkelen we een beetje verkrampt zijn als we weer thuis komen. Toen we terug kwamen van de supermarkt moest ik mijn buurman vragen om mijn vrouw uit de de auto te helpen. Ze zat vast tussen het krat met tomaten en het waspoeder, ook mijn kinderen hadden het behoorlijk benauwd. Zelf had ik helemaal geen problemen, ongemerkt zat ik op een stuk boter en zo gleed ik de auto uit.

Mail ons voor de actuele voorraad van My First Love.

199,-
ARTIKELNR.: KA5588

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

My First Love sculptuur
afmeting (hxbxd): 12x26x14cm
materiaal: polyresin

Bestellen:
Alle objecten van Guillermo Forchino zijn bij ons te bestellen.