Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Beeld Faux koraal Aryan: fleurt je huis op!

Beeld Faux koraal Aryan is een opvallende eyecatcher. Dit accessoire is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op koraal. Met zijn gouden laagje heeft het ook een luxe uitstraling. Dit beeld valt daardoor meteen op.

Dit unieke beeld kan je plaatsen op tafel, maar ook in een kast. Het maakt niet uit waar in huis je dit beeld hebt, het past overal. Met dit accessoire fleur je je huis in een keer op.

Bovendien is dit beeld goed te combineren met de andere op koraal geïnspireerde beelden van Richmond Interiors. De beelden, maar ook vele andere beelden vind je hier. Maar je kunt natuurlijk ook langs komen bij ons in de showroom. Hier vind je velen accessoires verspreidt door de hele winkel. Zo kun je de verschillende woonaccessoires vergelijken, maar kan je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Faux koraal Aryan is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk begon in 1980 als familiebedrijf Spieghel Trading Company. Het bedrijf verkocht vooral antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires uit Engeland en Frankrijk. Door de snelle groei, is Spieghel van een normale winkel naar een groothandel gegaan. Spieghel had inmiddels een internationale markt in handen, waar het meubels voor wilde gaan ontwerpen. Deze internationale ontwikkeling zorgde ervoor dat er een internationale naam werd bedacht: Richmond Interiors.

40,-
ARTIKELNR.: 9041044

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Faux koraal Aryan
materiaal: Resin/crystal
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 20x23x12cm

€ 40,-

Merk: Richmond

Opties:
Beeld Faux koraal Aryan is goed te combineren met de andere koraal beelden van Richmond Interiors