Op de dagen dat er een bierproeverij in de winkel wordt gegeven, organiseren wij ook een BBQ. Zyanos Bistro, die normaal in het restaurant de lekkerste maaltijden maakt, vindt je dan buiten bij de BBQ. Met zowel vegetarische als vis- en vleeshapjes kan jij optimaal genieten van het woonshoppen tijdens de Oktober Woonmaand!

De BBQ van De Ruijtermeubel

De Ruijtermeubel heeft speciaal voor de Oktober Woonmaand een eigen BBQ aangeschaft. Wil jij een hapje komen proeven of wil je genieten van een heerlijk biertje van Uiltje Brewing Company? Kom dan langs in de winkel op de volgende dagen:

  • Zondag 3 oktober
  • Zaterdag 9 oktober
  • Zondag 17 oktober
  • Zaterdag 23 oktober

Zyanos BBQ

Het idee voor Zyanos is ontstaan uit de groeiende behoefte van chef kok Ahmet Yucedag om, ter vervanging van de reguliere broodjes, soepen en tosti’s, vernieuwende varianten met een mediterraanse twist te serveren. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, zette hij Zyanos op. Dit is vernoemd naar zijn kleinzoon en staat boordevol met alles wat hij te bieden heeft: unieke gerechten, liefde voor het product en een gevoel voor gastvrijheid.