12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Barstoel Delani: tafelen op hoog niveau!

Barstoel Delani is leverbaar in 2 hoogtematen, zithoogte 65 cm en zithoogte 80 cm. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen van Delani. Zo kan je ook kiezen voor een barhocker of een barstoel met een comfortabele rugleuning. Daarnaast zijn er keuzes tussen drie verschillende stiksels en 3 metaalkleuren in het frame.

  • 2 zithoogtes
  • Prachtige vormgeving
  • Leverbaar in diverse stofferingen

Barstoel Delani wordt geleverd met drie verschillende soorten stiksels. Je bent helemaal vrij in het kiezen van welk stiksel je op de barstoel wil. Ook kan het metaal afgewerkt worden in drie verschillende kleuren.Hierdoor kan je de stoel eigen maken. Delani is zo aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Daarnaast kan de barstoel Delani in Buffalo leder worden uitgevoerd met een extra glansafwerking. Het inkleuren van het buffelleder gebeurt overigens met de hand. Hierdoor krijgt de stoel het zogenaamde handwashed effect. Het leder heeft daardoor een gewolkte uitstraling. Dit maakt elke barstoel of hocker uniek.

Het dagelijks onderhoud van het Buffalo leder is simpel, maar zorg ervoor dat de luchtvochtigheid in huis in orde is. Ook is het verstandig om de barhockers en barstoelen niet te dicht bij een warmtebron te plaatsen. Zo voorkom je het uitdrogen van het leder. Ook direct zonlicht kan dit effect hebben. Bovendien kan de kleur van het meubelstuk daardoor vervagen.

Zelf kun je de stoel regelmatig onderhouden door het leer voorzichtig in te wrijven met een natuurlijke bijenwas. Ook de leather protection set van IN.HOUSE kan hierbij helpen.

Barstoel Delani in leder buffalo black met vierkant stiksel (B), glansafwerking en metalen onderstel in de kleur nr.2 patiné is leverbaar vanaf €239,-

vanaf: 199,-
ARTIKELNR.: EK1000W

Als afgebeeld:

Delani barstoel
materiaal: Leder Buffalo
kleur: Bruin
afmeting (hxbxd): 102x45x63cm
zithoogte: 65cm
zitdiepte: 45cm
uitvoering: leder buffalo black met vierkant stiksel (B), glansafwerking en metalen onderstel in de kleur nr.2
patiné

€239,-

Merk: IN.House

Opties:
barstoel Delani is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen
poot metaal – opties voor drie kleuren
stiksels – diverse mogelijkheden

Ook leverbaar:
Barstoel hoog
Barkruk laag
Barkruk hoog