Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10592 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Barstoel Danice: stoere eenvoud!

Barstoel Danice is een eyecatcher in je interieur. De stoel heeft namelijk een bijzonder onderstel, gemaakt van draadvormig en gekruist materiaal. Daarnaast is de barstoel leverbaar in verschillende soorten leder, met verschillende soorten stikselmotieven. Hierdoor is de stoel helemaal eigen te maken en past het altijd in jouw interieur.

Stoel Danice is leverbaar in Buffalo leder. Dit is een bijzondere leersoort, omdat het bijna helemaal handgemaakt is. Het leder wordt op kleur ingewassen, wat in verschillende stappen gaat. Hierdoor verschillen de stoelen soms wat van stof, maar dat zorgt er juist voor dat je een unieke en originele stoel in huis hebt. Bovendien heeft dit de charme van een industrieel product. Mocht een ‘simpele’ Buffalo leder niet genoeg sfeer brengen, dan kan je, tegen een meerprijs, kiezen voor een glansafwerking.

Niet alleen het leder, maar ook de rest van de barstoel is handgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de stoel wat kleine oneffenheden in het metaal blijft. Toch zorgt dit juist dat de industriële look van de stoel dan extra goed naar voren komt.

Naast dat Danice ambachtelijk gemaakt wordt, heeft het ook een bijzondere zitting en rugleuning. Deze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig HR (koud) schuim. De barstoel heeft daardoor een zo lang mogelijke levensduur. Maar dat niet alleen. Door dit materiaal heeft Danice ook een bijzonder lekkere zit.

Barstoel Danice 65 cm in leder buffalo cognac met metalen poten in kleur naturel is leverbaar vanaf €199,-

vanaf: 189,-
ARTIKELNR.: 10218286

Als afgebeeld:

Barstoel Danice
materiaal: leder Buffalo
kleur: cognac
afmeting (hxbxd): 94x51x55cm
zithoogte: 65cm
zitdiepte: 40cm
uitvoering: 65 cm in leder buffalo cognac met metalen poten in kleur naturel

€199,-

Collectie: IN.House

Opties:
barstoel Danice is verkrijgbaar in verschillende maten, keuze uit leder Buffalo en Vintage/Botswana
optie – 3 rugmotieven
optie – glansafwerking

Ook leverbaar:
eetstoel Daan
armstoel Daan