12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Barkruk Dean: stoere eenvoud!

Barkruk Dean is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. Model Dean is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. De barkruk heeft zwarte metalen poten en een goed zitcomfort. Bij deze barkruk  vormen de zitting en rugleuning 1 geheel. Let ook op het prachtige banenstiksel wat vakkundig op de rugleuning is aangebracht.

Dean is leverbaar als eetstoel met een zithoogte van 48 cm, maar ook als barstoel met een zithoogte van 65 cm. Het onderhoudsvriendelijke microleder is makkelijk te reinigen, erg sterk en uitgevoerd in de kleuren camel, graphite en moss. Het kuipje is achterop de rug voorzien van een handgreep.

IN.HOUSE heeft naast eetstoelen en barkrukken ook bijpassende eettafels en bartafels zodat je er een gezellige eethoek van kunt maken. Je kunt deze natuurlijk weer combineren met andere meubels in je woonkamer of keuken. Je hebt hier ook tal van keuze mogelijkheden, bijvoorbeeld tv-meubel, dressoir, vitrinekast en boekenkast. Elk programma heeft een eigen look & feel.

Wil je weten hoe de barkruk Dean het best bij jou in huis past? Of wil je de barkruk eerst nog vergelijken met andere barkrukken uit ons assortiment? Kom dan langs bij ons in de showroom. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Daarnaast is een bezoek aan onze showroom fijn om inspiratie op te doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

129,-
ARTIKELNR.: 10348126

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Barkruk Dean
materiaal: microleder bull/bora
kleur: moss
afmeting (hxbxd): 090x050x055cm
zithoogte: 65cm
zitdiepte: 38cm
uitvoering: barkruk in microleder bull/bora kleur moss

€ 129,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
de barkruk is leverbaar in de kleuren moss, graphite en camel

Ook leverbaar
eetstoel Dean