12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Bank Camu: voor een unieke zithoek!

Bank Camu is een echte eyecatcher voor in huis. De bank heeft een bijzondere vorm, waardoor hij in elke woonkamer lekker opvalt. Maar ondanks zijn unieke uiterlijk, heeft deze bank ook een ontzettend lekker zitcomfort. En dat is uiteindelijk nog veel belangrijker.

Met de optie tot een hoekbank, longchair, voetenbank en vele andere mogelijkheden, is deze bank helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Als je voor een bank wilt gaan waar je lekker op kunt ontspannen, dan ben je met Camu bij het juiste adres.

Camu is een bank van het designmerk Moome. De bank is gemaakt om helemaal aan te sluiten aan jouw persoonlijke lifestyle, iets wat Moome heel belangrijk vindt. Bovendien heeft deze bank innovatieve dimensies en bijna onzichtbare naden, waardoor de bank ook nog eens een open en unieke uitstraling krijgt.

Een leuke extra, zijn de namen voor de kleuren van de bank. Ga voor een bank in de kleur ‘red red wine’ of ’21 shades of grey’. Maar ook ‘I scream for ice cream’ en ‘a walk in the forest’ zijn opties voor kleuren. Al deze kleuren zijn dan weer leverbaar in verschillende materialen. Zo past deze bank altijd bij jou in huis.

De bank Camu inclusief 2 kussens is leverbaar in stof vanaf € 2695,-

vanaf: 2.695,-
ARTIKELNR.: 9034395

Als afgebeeld:

Bank Camu
materiaal: stof
kleur: blauw
afmeting (hxbxd): 67x324x100cm
zithoogte: 43cm
zitdiepte: 78cm
uitvoering: element 11, 321, voetenbank element 90 en 2 rugkussens element 65 en 68 in stof FA305117 Blue Bayou en in stof FA305120 20 Shades of Gray

€3227,-

Merk: Moome

Opties:
Camu kan worden geleverd in verschillende kleuren en materialen

Ook leverbaar:
1 zit,  met of zonder arm links en/of rechts
2 zits, met of zonder armen
2,5 zits
3 zits
hoekbank, verschillende maten, verschillende opties voor rugleuning
hoekelement, arm links of rechts
longchair, arm links of rechts
rugkussen, groot of klein
voetenbank