12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Arthur lamp: de 2-in-1 lamp!

Arthur lamp is een prachtig model. Het is een mooie sfeervolle lamp en daarbij komt is het meteen een bijzettafel. Dus echt een zeer functionele lamp. Hij is mooi te plaatsen in verschillende soorten woonstijlen. De zwarte lamp is natuurlijk heel goed te plaatsen bij de populaire woonstijl industrieel. Maar omdat het een mooie strakke lamp is kan hij in beide kleuren in modern geplaatst worden. Al met al een neutrale lamp.
Deze lamp is natuurlijk uitermate geschikt om ergens een gezellig leeshoekje te maken en daar deze lamp bij te zetten. Of door ergens waar nog een sfeerlicht mist dit model te plaatsen.

Deze lamp is van het merk Moome. De strakke lijnen van deze multifunctionele lamp wordt geaccentueerd door de prachtige kwaliteit gecoat staal. De lampenkap is met mooie stof gestoffeerd dat een mooie en sfeervolle uitstraling geeft. De lamp is verkrijgbaar in zwart en wit gepoedercoat en met een zwart of witte kap. De ontwerpster die dit model ontworpen heeft is Karlien Imants.

Mocht lamp Arthur toch niet helemaal zijn wat je zoekt kom dan naar onze winkel om alle andere mooie lampen te bewonderen. We hebben er heel wat staan en hangen. Er zit er vast wel 1 tussen die voldoet aan je wensen.

399,-
ARTIKELNR.: 9034381

Als afgebeeld

Lamp Arthur
materiaal: stof / staal
kleur: wit / zwart
afmeting (hxbxd): 135x56x41cm
uitvoering: wit of zwart

€395,-

Merk: Moome

Opties:
Deze lamp is leverbaar in 2 kleuren, namelijk wit en zwart