Oktober is dé woonmaand bij De Ruijtermeubel. Deze maand staat volledig in het teken van wonen. Naast mooie acties en het lanceren van nieuwe merken, vind je deze maand een prachtige Art2Date kunstroute in onze winkel. Een originele overzichtstentoonstelling van handschriften van diverse kunstenaars en een hoofdroute die langs alle woonafdelingen loopt.

De unieke Art2Date kunstroute is de gehele oktober woonmaand te zien bij De Ruijtermeubel. Unieke werken van enthousiaste kunstenaars welke bestaan uit figuratieve en abstracte schilderijen, gemengde techniek, fotografie en objecten. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder vast welke kunstenaars er tijdens de Oktober Woonmaand hun werken tentoonstellen.

Art2Date kunstroute de Ruijtermeubel Martine Ansingh
kunstroute de Ruijtermeubel Marion Buijink
kunstroute de Ruijtermeubel Manon Babtist
Art2Date kunstroute de Ruijtermeubel Reinier Snijders
kunstroute de Ruijtermeubel Wendy Tjalma
kunstroute de Ruijtermeubel Alewijn Don
kunstroute de Ruijtermeubel Bert Boevink
kunstroute de Ruijtermeubel Boaz Reisel
kunstroute de Ruijtermeubel Fia Moransard
Art2Date kunstroute de Ruijtermeubel Marjolijn Vink
kunstroute de Ruijtermeubel Heidi Kanters
kunstroute de Ruijtermeubel Ramona Hielckert
Art2Date kunstroute de Ruijtermeubel Marjon Broeks

In samenwerking met Art2Date

Art2Date is uit liefde voor de kunst ontstaan. Charlotte van den Berg (kunst & cultuurwetenschapper) en Manon Babtist (beeldend kunstenaar) hebben zich met een grote groep enthousiaste kunstenaars georganiseerd in een hechte kunstenaarsclub. Zij waren toen allemaal werkzaam in de luchtvaart (KLM). Uit idealistisch oogpunt wilden zij de klanten van het bedrijf hun kunstzinnige talenten tonen en KLM leuker maken. Hun originele concept bleek al snel een gouden formule te zijn.

Kunst bij De Ruijtermeubel

We helpen en inspireren je graag bij het uitzoeken van een uniek kunstwerk of meubel voor bij jullie thuis. Daarom geven wij ook tijdens de Oktober Woonmaand een gratis interieuradvies. Zo’n interieurgesprek van een uur kan je vaak net even dat laatste stukje op weg helpen het kiezen van de woonstijl of indeling, die het beste bij jouw smaak past. Samen met een van onze deskundige interieuradviseurs wordt er dan gekeken naar hoe jij alles uit jouw interieur kunt halen. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Plan hier dan alvast jouw interieuradvies in.