12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Armstoel Vigio: een zeer elegante armstoel!

Armstoel Vigio is een bijzondere armstoel om te zien. Dit komt door de toevoeging van unieke eigenschappen. Zo heeft deze stoel een ranke metalen onderstel. Dit geeft een ruimtelijk karakter aan de eethoek. Bovendien heeft de stoel een optie voor terugdraai-mechanisme, waardoor je ervan verzekerd kan zijn dat de stoel altijd netjes aan tafel staat.

Vigio is te bekleden met alle stof- en ledersoorten uit de collectie van IN.HOUSE. Mocht je de armstoel iets unieks mee willen geven, dan kan je kiezen voor duo-stoffering. Hierbij krijgt de binnenzijde van de stoel een andere stoffering dan de buitenzijde van de stoel.

Niet alleen deze armstoel, maar ook alle andere meubels van IN.HOUSE zijn leverbaar in dezelfde stof- en leercollectie. Hierdoor kan zowel je eethoek als zithoek gecombineerd worden qua kleur en materiaal. Durf jij het aan om dezelfde stof in verschillende kleuren te nemen? Of ga je voor alles in een kleur? Aan jou de keuze!

Vigio heeft een comfortabel zitcomfort, waardoor de stoel perfect is voor een lang en gezellig samenzijn aan de eettafel. Zo heeft de armstoel een mooie kuip die ondersteuning biedt aan het zit- en rugvlak.

Ben je van Vigio en wil je deze in huis hebben? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je Vigio, de collectie van materialen waarin de armstoel leverbaar is en nog velen andere eet- en armstoelen. Daardoor kan je een goede keuze maken met wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Armstoel Vigio is in stof leverbaar vanaf €189,- en in leer vanaf €319,-

vanaf: 189,-
ARTIKELNR.: 10343559

Als afgebeeld

Armstoel Vigio
materiaal: stof adore en microleder bora
kleur: 158-niagara
afmeting (hxbxd): 090x059x064cm
zithoogte: 50cm
zitdiepte: 44cm
uitvoering: stof adore 158-niagara (VK) en microleder bora 158-niagara (AK) met zwarte metalen poot met terugdraai-mechanisme

€ 209,-

Opties
armstoel Vigio is leverbaar in verschillende kleuren, stof- en leersoorten