Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Armstoel Olvi: mooi voor aan tafel!

Armstoel Olvi is een stoel met een modern en klassiek tintje. De stoel kan worden geleverd met en zonder wieltjes. Het voordeel van de wieltjes is dat het krassen op de vloer voorkomt. Immers, je hoeft de stoel niet te schuiven, maar kan het gewoon rollen. Ook kan je kiezen om Olvi zonder armleuning  bestellen.

Bovendien is de stoel leverbaar in diverse kleuren en materialen. Hierdoor kan jij je stoel altijd helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften qua stijl. Maar ook kan je zo leuke combinaties maken. Ga voor twee kleuren van hetzelfde materiaal of kies een materiaal in verschillende kleuren. Ook kun je armleuningen afwissel. Zo houd je eenheid aan tafel, maar wordt de eethoek ook wat speelser!

Is Olvi toch niet helemaal de stoel waar je naar op zoek was, wees dan niet getreurd. Bij ons op de website vind je verschillende eetstoelen uit ons assortiment en bij ons in de showroom kun je er zelfs nog meer bekijken. Bovendien kan je ze hier vergelijken, zodat je meteen ziet wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast is een bezoekje aan onze showroom ideaal om inspiratie op te doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Armstoel Olvi is zonder wieltjes leverbaar vanaf €219,-

219,-
ARTIKELNR.: 9024914

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Armstoel Olvi
materiaal: stof karese
kleur: antraciet
afmeting (hxbxd): 91x55x70cm
uitvoering: 36784ANT, met wieltjes + greep

€ 269,-

Merk: Henders & Hazel

Opties
armstoel Olvi is leverbaar in diverse kleuren en materialen
optie voor wieltjes

Ook leverbaar
eetstoel