12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Armstoel Draat: uniek en verfijnd!

Armstoel Draat heeft een zit en rug die gemaakt is van draadstaal. Daar komt de naam ‘Draat’ dan ook vandaan. Door de bijzondere zit en rug is de armstoel uniek en verfijnd. Bovendien is elk exemplaar zorgvuldig ontworpen. De stoelen zijn met de hand gemaakt, wat heel erg bijdraagt aan de uitstraling van deze armstoel. Draat zal eindeloos blijven boeien met zijn lijnenspel.

De armstoel is ook met arm leverbaar. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden in kleur en materiaal. Zo kan je kiezen voor een armstoel bekleed in stof of leer en in de kleur die past bij jouw woonstijl. Ook kan je de stoffen en / of kleuren combineren in de eethoek, voor een extra speels effect. Daarnaast kan je de armstoel en eetstoel combineren.

Wil je weten hoe deze stoel van Bert Plantagie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je armstoel Draat en de materialen waar het in leverbaar is, komen bekijken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan hepen onze verkopers je graag. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Armstoel Draat is in stof leverbaar vanaf € 424,- en in leer vanaf € 487,-

vanaf: 424,-
ARTIKELNR.: 9015818

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetstoel Draat
materiaal: stof Hollywood
kleur: army green
afmeting (hxbxd): 91×55,5x61cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 45cm
uitvoering: D21 in stof Hollywood army green

 € 424,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
armstoel Draat is leverbaar in diverse kleuren en materialen
onderstel leverbaar in verschillende kleuren

Ook leverbaar 
eetstoel