Menu

Armstoel Contiro

Terug

Armstoel Contiro

Armstoel Contiro: Onze Robuuste alleskunner!

Ons

maatwerk

concept Contiro heeft veel mogelijkheden. We hebben een eetstoel, armstoel en eetbank die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je hebt tevens de keuze uit de diverse mooie motieven om de stoel zijn specifieke uitstraling te geven. Uiteraard kun je dit (zij het iets beperkter) ook toepassen op de diverse bijpassende eetbanken Contino, waar je bovendien nog de keuze hebt uit verschillende breedtematen. Op deze manier past de eetbank altijd perfect bij jouw tafel.

   • Diverse stikselmotieven
   • Eetbank, eetstoel en armstoel mogelijk
   • Ruime keuze in stof, microleder en leder

Armstoel Contiro nu leverbaar in stof vanaf € 219,-

Contiro is mogelijk in diverse ledersoorten en kleuren uit onder andere ons IN.HOUSE stof en lederconcept. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld je nieuwe bank ook in dezelfde stof- of leerkleur kunt laten uitvoeren zodat je thuis van een prachtig nieuw, en uitgebalanceerd interieur kunt genieten.

Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen stel je jouw ideale armstoel of eetbank samen. Zo heb je de keuze uit diverse stikselmotieven zoals banen, een enveloppe stiksel en een carré vormig stiksel. Om een verrassende twist aan je interieur te geven kun je er ook voor kiezen om aan je eettafel diverse stikselmotieven te laten zien. Het metalen frame is uitgevoerd in vintage zwart.

Lees verder…

219,-

Artikelnr.: EA1718W

Als afgebeeld:

Contiro armstoel
materiaal: microleder Bora
kleur: Grey
afmeting (hxbxd): 85x56x68cm
zithoogte: 51cm
zitdiepte: 44cm
uitvoering: poot vintage - stiksel C - SG 2

Nu van € 279,- voor € 229,-

Collectie: In.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof, microleder en leder
stiksel - A, B, C of D

Ook leverbaar:
Eetkamerstoel Contiro
Eetbank Contiro