Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10569 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Cadira armstoel; Stoer design!

Ons maatwerkconcept Cadira geeft je veel keuzemogelijkheden. Zo kun je de dikte van de zittingen en de rugleuning zelf kiezen. Elegant of extra dik met meer comfort. Daarnaast maak je de keuze uit de diverse leuke stiksels die er mogelijk zijn om de

stoel

zijn specifieke uitstraling te geven. Uiteraard kun je dit ook toepassen op de diverse eetbanken van Cadira, waar je bovendien de keuze hebt uit diverse breedtematen. Op deze manier past de eetbank altijd perfect bij jouw tafel.

   • Dikte zitting en rug op maat
   • Stiksels op maat
   • Eetbank mogelijk

Cadira is mogelijk in diverse kleuren leder en kunstleder.
Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen stel je jouw ideale armstoel of eetbank samen. Het is tevens mogelijk het stoere metaalkleurige frame tegen een geringe meerprijs uit te laten voeren in zwart. Net wat jij het mooiste vindt!

De productie van model Cadira vindt voor een groot deel met de hand plaats. Voor enkele handelingen worden machines gebruikt. Het mooie Buffalo leder wordt bijvoorbeeld met de hand ingekleurd en gepatineerd. Hetzelfde gebeurt met de afwerking van de metalen frames. Hierdoor is iedere stoel uniek en geen enkele stoel is daardoor hetzelfde. Kundige handen brengen de kleurstof aan en in meerdere lagen wordt dit uitgepoetst en terug opgebracht. Daarna vindt er een afwerking plaats met transparante lak voor het metaal en blanke was voor het leder. Je moet je voorstellen dat het Buffalo leder van oorsprong ongekleurd is; dus vrijwel wit. Houd er rekening mee dat de kleurstalen in de winkel en de kleuren van de foto’s hierdoor een afwijking kunnen geven op de te leveren stoelen.


Lees verder…

279,-
ARTIKELNR.: EA0743X

Als afgebeeld:

Cadira armstoel
materiaal: Leder Buffalo
kleur: Black Washed
afmeting (hxbxd): 85x58x61cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 44cm
uitvoering: rug G - 3 stroken - metalen frame

Merk: In.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten leer
zitcomfort - standaard of extra comfort
pootkleur - patiné of zwart
rugleuning bank - vierkant stiksel, carre, carre + knopen, enveloppe
rugleuning stoel - effen, vierkant stiksel, carre, carre + knopen, enveloppe, 4 stroken of 3 stroken

Ook leverbaar:
Armstoel
Eetbank
Zitbank