Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Je hebt een afspraak gemaakt voor gratis professioneel woonadvies op maat van interieurarchitect Lisa. Wat kun je van zo’n adviesgesprek verwachten?

Een adviesgesprek met interieurarchitect Lisa duurt ongeveer een uur. Tijdens dat adviesuurtje kun je vragen stellen over bijvoorbeeld de indeling van een bepaalde woonruimte, kleurgebruik, materiaalkeuze of de combinatie van gekozen meubels in je interieur. Lisa geeft advies, dat past bij jouw stijl en voorkeuren.

Adviesgesprek - kleuren

Maattekeningen en foto’s me

Beschik je over een plattegrond met alle afmetingen van de woning of betreffende woonruimte? Neem deze dan mee. En ook foto’s, bijvoorbeeld genomen met smartphone of tablet, helpen Lisa een goed beeld te krijgen van de huidige woonsituatie. Vind je het lastig uit te leggen, wat je favoriete woonstijl is, of welke meubels je voorkeur hebben? Laat wat voorbeelden aan Lisa zien, van wat jij nou echt mooi vindt. Ook dat helpt haar, zich goed te verplaatsen in jouw wensen en smaak.

Met deze materialen en onder het genot van een kopje koffie of thee, kan je je vragen of interieurkwesties aan Lisa voorleggen. Zij luistert, stelt gerichte vragen en komt zo tot een compleet beeld voor de volgende stap: de advisering.

Advies voor kleur of materiaal

Wanneer het je gaat om advies op het gebied van kleurgebruik in je interieur, of de keuze van bepaalde materialen voor je meubels, dan zal Lisa met behulp van kleurenwaaiers en stalen voor stoffen, leder en behang een mooi beeld van de mogelijkheden geven.

Woonkamer op schaal

Wil je advies voor de inrichting of indeling van een woonruimte? Op basis van de meegebrachte plattegronden met de juiste afmetingen, schetst Lisa een tekening op schaal. Met miniatuurmodellen van diverse meubels laat zij vervolgens in de tekening de verschillende indelingsmogelijkheden zien. Dat maakt het duidelijk, tastbaar en heel makkelijk de indeling te kiezen, die voor jou het meest logisch aanvoelt. Is de ideale indeling met de miniatuurmeubels gevonden, dan tekent Lisa deze meubels in de schaaltekening en vult zij de gewenste kleuren in, die gaandeweg het gesprek naar voren zijn gekomen. Niet alleen voor de meubels zelf, maar ook de kleuren voor de muren of het behang kunnen hierbij aan bod komen. Ook geeft Lisa een advies voor het verlichtingsplan en tips over planten. Beide een belangrijke finishing touch van je interieur, die ook de tekening van Lisa helemaal compleet maakt.

Aan het einde van het adviesuurtje krijg je de schaaltekening of het overzicht van het kleur- of materiaaladvies uiteraard mee. Zo kun je aan de slag, om van je huis een prachtig thuis te maken.