Menu

2,5 zitsbank Lazia

Terug

2,5 zitsbank Lazia

Lazia, groots in keuzemogelijkheden.

Model Lazia stel je helemaal zelf samen. Als eerste kies je jouw ideale opstelling. Een 3 zitsbank of liever een grote hoekbank? Het kan allemaal. Vervolgens heb je de keuze uit 3 modellen armleuning en diverse soorten zitcomfort en bijbehorende kwaliteit. Als laatste kies je de stofsoort en de pootkleur. Indien je een keuze maakt uit onze speciale stofbundel is je bank dus EN op maat gemaakt EN snel in huis!

   • Persoonlijk maatwerk
   • Snel leverbaar in vele uitvoeringen en stoffen
   • Hoogwaardige kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen bij de vervaardiging van deze bank, een voorbeeld hiervan is de stalen nosagvering die tevens een goed zitcomfort geeft. Het zitcomfort is naar wens te bepalen. Wij bieden de keuze uit standaard polyether of als optie een koudschuim zitting. Bovendien hebben we ook een wat zachter zitcomfort met een hoogwaardige kwaliteit in de vorm van koudschuim met een memory foam toplaag. Deze hele speciale samenstelling geeft het voordeel van een hoge kwaliteit en een perfect comfort. Memory foam wordt ook wel traagschuim of NASA foam genoemd. Het is oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om astronauten een drukverlagende matras te bieden. Memory foam neemt de vorm aan van het lichaam en werkt daardoor drukverlagend, het reageert op (lichaams) warmte en het duurt daarom enkele seconden voordat het zijn ideale vorm aanneemt. Sinds kort verwerken wij dit materialen ook in banken.

De armleuningen zijn divers: van eenvoudig en tijdloos tot luxe, de armleuning bepaalt tevens voor een belangrijk deel de uitstraling van de bank. Vraag tevens naar de mogelijkheden van de diverse (contrast) stiknaden voor een eigentijdse look.

Lees verder…

819,-

Artikelnr.: ZB1628Y

Als afgebeeld:

Lazia 2,5 zitsbank
materiaal: Stof Cadore/ Casa
kleur: Wine red
afmeting (hxbxd): 82x202x98cm
zithoogte: 42cm
zitdiepte: 58cm
uitvoering: contraststiksel - poot beukenhout koloniaal - HR+Memory foam - arm B

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof
keuze uit 3 armleuningen
poot hout - koloniaal, donker kersen, wenge, eiken, els of licht kersen
keuze uit 3 soorten zitcomforts

Ook leverbaar:
Fauteuil
2 zitsbank
3 zitsbank

Elementen:
1 zits zonder/ met arm
2 zits zonder/ met arm
2,5 zits zonder/ met arm
hoekelement
1 zits met eiland
longchair
hoek met eiland
hocker